Homoseksualitet & regnbuefamilier

Det kan være en svær proces at skulle igennem, at erkende, forstå og leve som homoseksuel. 

Hvem er jeg? Accepterer min familie og venner mig. Tør jeg springe ud? Er jeg egentlig homoseksuel? Kan jeg få et godt liv som homoseksuel?

Der kan være meget usikkerhed og angst ved at springe ud, at stille sig udenfor det store fællesskab. Hvad siger de andre? Vil de stadig være sammen med mig, som den jeg er? Der er mange spørgsmål, der kan stilles i den proces, og som kan være trygt at tale med andre ligesindede om.


Der kan være mange forskellige udfordringer og dilemmaer i både parforhold og i familie. Meget og mange at forholde sig til. Der er dig, mig, dine børn, mine børn, vores børn, fædre og med-fædre, mødre og med-mødre og eks'er, og andre der har fået en central plads i familien.


Hvilke dilemmaer er der ved at få børn i en regnbuefamilie? Tanker og refleksioner omkring det at sætte børn i verden som regnbuefamilie. Hvordan vil verden tage i mod mine regnbuebarn/børn?


Der kan være udfordringer ved at være med-forældre, hvis kærligheden ophører, og forældrene skal skilles. Det kan rejse sig en angst hos med-forældre. Får jeg stadig mit barn at se? Og måske især hvis med-forældre ikke har adopteret sit barn? Der kan være utryghed og angst i denne proces.

Der kan være udfordringer ved at være med-forældre, hvis kærligheden ophører og forældrene skal skilles.

Det kan rejse sig en angst hos med-forældre, som: får jeg stadig mit barn at se? Og måske især hvis med-forældre ikke har adopteret sit barn? Der kan være utryghed og angst i den proces.

Her finder du mig

-og sådan gør vi:

Du bestiller tid enten på sms, mail eller telefonisk. Bekræftelsen på din aftale modtager du på sms, og derudover får du også praktisk info tilsendt.


Du er velkommen i min klinik i Brønshøj, men husk at jeg også tilbyder online-konsultation både via skærm og telefonisk.

Priser

Individuelle sessioner

Onlineterapi normalpris kr. 1050,-

Lige nu kr 950,-

Samtaleterapi kr. 1.050,-

Traumeterapi kr. 1.050,-

Bindevævsterapi kr. 1.050,-

Parterapi kr. 1.500,-

Individuel supervision kr. 1.100,-

Venlig hilsen

Jeanette Moe Frank

Brønshøjgårdsvej 25, 1. tv. 2700 Brønshøj
Ring el. sms på tlf:
21 20 75 01

Denne hjemmeside bruger også cookies. Ved at fortsætte på hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies.  Læs mere